Zoek...
Winkelmandje

HAPPIEZ – GUN JEZELF EEN GLIMLACH!

 

Stephanie van der Marel besloot samen met haar moeder Margreet de wereld een stukje blijer te maken. Samen startten ze Happiez. Een zonnestudio die uitblinkt in kwaliteit, eerlijke prijs en hygiëne.

 

Stephanie van der Marel: “Een zonnebankje pakken is pure verwennerij voor jezelf. Het is jezelf een momentje gunnen. Een geluks, of Happiez momentje waarin het even om jou en jouw welzijn gaat.”

 

Happiez is meer dan zonnen. Het is een verwenconcept dat verder uit zal groeien met meer verzorgingstakken. Zodat je straks op één plek terecht kunt om jezelf van top tot teen verzorgd en gelukkig te voelen. 

 

We vinden hygiëne erg belangrijk dus je zont altijd in professioneel gereinigde zonnebanken en bovendien bieden we je de beste zonnebanken aan van het merk Ergoline. Dit zijn de beste en meest luxe zonnebanken in zonnebankland. Zo weet je zeker dat je optimaal ontspant, ongeëvenaarde bruiningsresultaten krijgt en met onze producten en advies een effectieve huidverzorging krijgt.

 

Gun jezelf een glimlach!

 

Happiez is meer dan professioneel zonnen. Het is een verwenconcept waar je terecht kunt om jezelf van top tot teen verzorgd en gelukkig te voelen.  Je kunt bij ons verantwoord zonnen onder luxe Ergoline zonnebanken. Als je dan tijd voor jezelf maakt, dan bieden wij je alleen het beste.

 

Omdat luxe in de details zit, ben je verzekerd van een ontvangst met een glimlach en kun je altijd voor de deur parkeren.

 

Naast dat onze zonnebanken professioneel gereinigd worden na elke sessie hebben, staan onze geschoolde medewerkers klaar om je van passend persoonlijk advies te voorzien. Zo weet je dat je verantwoord zont.

 

Kijk snel bij onze prijzen!

Giftcard
giftcard
Giftcard
Aftersun devoted creations
aftersun devoted creations
Aftersun devoted creations
Protection stick DC
protection stick dc
Protection stick DC